Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din PC eller mobil av nettsider du besøker. De brukes for at nettsidene skal fungere og gi informasjon til nettsidens eier. Bruk av informasjonskapsler er vanlig for de fleste nettsider.

Bruk av informasjonskapsler på nettsiden

Vi benytter informasjonskapsler for å forenkle navigering på nettsidene for deg, og å gi deg en bedre brukeropplevelse. Dersom du velger å bli en registrert bruker vil vi bruke informasjonskapsler til å forenkle registreringen og huske dine preferanser. Ved å bruke denne nettsiden godtar du bruken av informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i din nettleser. Merk at det å fjerne eller blokkere informasjonskapsler kan påvirke brukeropplevelse og noe av funksjonaliteten vil ikke lenger være tilgjengelig.

Informasjon vedrørende nettlesere se Managing cookies

Nettsidestatistikk

Vi samler informasjon om navigering og besøk på sider for å kunne se hvilket innhold det er størst interesse rundt, og om brukerne finner det de leter etter. På samme måte samler vi informasjon om hvilke artikler og videoer som blir sett. Vi benytter også bruksinformasjon til å generere forskjellige rapporter vedrørende bruk av nettsidene. Disse rapportene skiller ikke ut brukere individuelt. Dersom du er en registrert bruk kan vi også samle informasjon om hvilke spesifikke interesser du har.

Ny Sti AS
14.10.2019