OM NY STI

Svein Roger Ivarsen

Vi har blitt flinkere til å bruke naturen til rekreasjon, friluftsliv og fysisk aktivitet. Dette fører til økt slitasje på stier og sårbare områder. For å møte disse utfordringene vil våre produkter være virkemidler for mindre slitasje. De vil også gjøre det lettere for flere grupper mennesker å bruke naturen, og bidra til trivsel og naturopplevelser.

Produktene våre skal ha en tydelig miljøprofil. Derfor bruker vi trematerialer, uten tilsatte giftstoffer, som har lang levetid og kan resirkuleres. På denne måten kan vi bidra til en bærekraftig bruk av naturen.

Ny Sti legger vekt på å tilby fleksible, stabile og funksjonelle løsninger, for ulike brukergrupper. Mange av produktene våre har egenutviklede løsninger, som kan tilpasses ulike ønsker.

Frivilligheten er en viktig drivkraft i arbeidet med tilrettelegging for friluftsliv og aktiviteter. Derfor tilbyr vi også de fleste av våre produkter levert flatpakket, klar til montering for selvbyggere.

Trenger du hjelp til å realisere ideer eller et gryteklart prosjekt, så ta kontakt. Ny Sti kan bidra med planlegging, dokumentasjon og gjennomføring.

Send oss en beskrivelse så gir vi et pristilbud.

NY STI AS
Org. nr.: 920415032
Vejlevegen 9
6415 Molde

Kontakt:
Svein Roger Ivarsen
Mobil: +47 913 93 656
Epost: post@nysti.no